Despre noi

FEPRA EPR SA este o societate destinată preluării responsabilității producătorilor și importatorilor care pun pe piața din România ambalaje și deșeuri de ambalaj, în vederea realizării obligațiilor legale de reciclare și valorificare ale acestora.

Sistemul de răspundere extinsă a producătorului este modalitatea prin care România dorește să atingă țintele de țară asumate prin semnarea tratatului de aderare. Încurajarea acestui sistem prin crearea unui cadru legal adecvat este o necesitate în acest moment, iar unul dintre obiectivele FEPRA EPR SA este acela de a participa activ la măsurile de îmbunătățire a sistemului.

 

MISIUNE

Îndeplinim obiectivele de reciclare ale clienților noștri și le sprijinim obiectivele și acțiunile de sustenabilitate.

Suntem dedicați transparenței, încrederii, eficienţei și corectitudinii în sistemul de management integrat al deșeurilor.
Implementăm tehnologie și inovație și colaborăm cu toţi actorii din sistem pentru atingerea acestui obiectiv.
Susținem autoritățile locale să creeze orașe inteligente în care cetățenii să crească sănătoși și fericiți.

 

VIZIUNE

Într-o lume în continuă schimbare, unde progresul și consumul sunt interconectate, iar comunicarea efervescentă, ne vedem pe noi înșine ca un catalizator al economiei circulare.

 

VALORI

Integritate – Suntem corecți față de partenerii noștri și ne onorăm promisiunile asumate. Pentru noi sunt importante transparenta, adevarul, corectitudinea, angajamentele luate, termenii contractelor si drepturile tuturor.

Orientare către client – Ne-am angajat să creăm un impact pozitiv asupra sustenabilităţii afacerilor clienților. Vom continua să aducem noutate în serviciile noastre pentru a susţine eforturile crescânde ale clienţilor de a proteja mediul şi pentru a crea împreună un viitor în care toți lucrăm şi trăim în echilibru.

Inovare – Avem curajul de a gândi în afara paradigmelor  actuale şi de a încerca, a testa, a eșua, a relua, de a învăța şi a evolua pentru a dezvolta servicii și produse inovatoare.

Încredere – Construim încredere printr-o comunicare constructivă şi deschisă, care servește binelui comun. Am câştigat încrederea partenerilor noştri prin comunicare transparentă care se reflectă în modul în care lucrăm şi în sistemele de trasabilitate pe care le-am dezvoltat.

Share This