Despre noi

FEPRA EPR SA este o societate destinată preluării responsabilității producătorilor și importatorilor care pun pe piața din România ambalaje și deșeuri de ambalaj, în vederea realizării obligațiilor legale de reciclare și valorificare ale acestora.

Sistemul de răspundere extinsă a producătorului este modalitatea prin care România dorește să atingă țintele de țară asumate prin semnarea tratatului de aderare. Încurajarea acestui sistem prin crearea unui cadru legal adecvat este o necesitate în acest moment, iar unul dintre obiectivele FEPRA EPR SA este acela de a participa activ la măsurile de îmbunătățire a sistemului.

MISIUNE

Misiunea asumată de FEPRA EPR SA este de a oferi în permanență clienților noștri servicii sigure, garantate, și de a educa și conștientiza populația de necesitatea protejării mediului înconjurător.

VIZIUNE

Viziunea noastră este aceea că o dezvoltare sustenabilă a umanităţii nu poate avea loc fără un management eficient şi coerent al resurselor; dezvoltarea industrială, consumul şi managementul deşeurilor trebuie să devină coerente, corelate şi benefice umanităţii.

VALORI

Integritate – Suntem corecți față de partenerii noștri și ne onorăm promisiunile asumate.

Inovare – Suntem surprinzători, pregătiți să facem lucrurile altfel, căutând soluții inovatoare.

Excelență – Pasionați de ceea ce facem, căutăm să ducem rezultatele noastre la cel mai înalt nivel.

Share This