Politică de confidenţialitate

FEPRA INTERNATIONAL S.A. expert în managementul deşeurilor, proprietar, autor şi administrator al www.fepra.ro, respectă dispoziţiile legale în vigoare privind desfăşurarea întregii sale activităţi  şi acordă respect, încredere şi confidenţialitate, oferind securitate tuturor informaţiilor cu caracter personal colectate (în cursul procesului de logare, autentificare etc) pe site-ul nostru.

În conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare, cu precădere  Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, FEPRA INTERNATIONAL S.A. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Menţionăm că, în conformitate cu prevederle legale privind protecţia datelor, asa cum prevede Decizia nr. 100 / 2007 si Decizia 23 / 2012 , FEPRA INTERNATIONAL S.A. nu are obligaţia înregistrării la ANSPDC .

Colectarea şi prelucrarea datelor utilizatorilor cu caracter personal va fi făcuta doar cu consimţământul acestora prin furnizarea benevolă de date personale. În acest scop au fost adoptate măsuri tehnice şi organizatorice, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Tipul de date colectate şi scopul acestora

Scopul nostru este să înţelegem mai bine cum folosesc utilizatorii site-ul nostru şi serviciile noastre, să putem realiza statistici şi să creăm o comunicare mai eficientă între noi şi utilizator. În acest sens, datele cu caracter personal pe care le vom colecta, vor fi furnizate doar voluntar de către dvs, cu excepţia informaţiilor non-personale precum: browser-ul folosit, limba folosită, data şi ora vizitei, site-ul referinţei etc. Astfel, datele colectate de noi sunt: nume / prenume, adresă, date de identificare personală, telefon de contact. Informaţiile colectate de noi vor folosi şi următoarelor scopuri: contactarea dumneavoastră prin email, telefon etc, transmiterea sau prezentarea de materiale informative, oferte sau campanii publicitare personalizate, generarea de rapoarte şi statistici care să ne ajute în optimizarea interacţiunii dvs. cu serviciile noastre (informaţii pe care le putem publica pe website/blog, etc.).

Cookies

Atunci când vizitaţi site-ul nostru, putem stoca unele date pe calculatorul dvs. sub forma unui “cookie” pentru a recunoaşte automat calculatorul dvs. la urmatoarea vizită. Aceste “Cookies” ne pot fi de ajutor în multiple feluri, spre exemplu prin faptul că permit identificarea unei pagini web vizitate, pentru a veni mai bine în intâmpinarea intereselor dvs. sau pentru a stoca datele dvs. de conectare pentru a salva timp cu reînregistrarea. Dacă nu doriţi să primiţi “cookies”, vă rugăm să configuraţi browser-ul de internet astfel încât să ştergeţi tot ce inseamnă “cookies” de pe unitatea centrală a calculatorului, să le blocaţi sau să primiţi un avertisment înainte ca o “cookie” sa fie salvată.

Servicii externe

Acest site foloseşte servicii terţe precum Google Adwords sau Google Analytics, ale căror informaţii pot fi folositoare în optimizarea interacţiunii dvs. cu website-ul nostru. Prin aceste servicii putem utiliza cookies în scop de remarketing prin Google, fără a le asocia în nici un fel cu identitatea dumneavoastră. Funcția de remarketing sau funcțiile similare din programul AdWords ne permit să ajungem la acei utilizatori care v-au accesat în trecut site-ul și să ne adresam persoanelor potrivite cu mesajul potrivit. După un timp de la ultima vizita a site-ului nostru, remarketing-ul este dezactivat automat.Google detectează cookie-urile memorate de calculatorul dumneavoastră şi încearcă să vă servească informaţii cât mai relevante (bazate pe preferinţele dumneavoastră) atunci când căutaţi pe Internet.
Similar, dacă vizitaţi site-uri care acceptă anunţuri Google, acestea sunt selectate pe cât posibil conform preferinţelor dumneavoastră. Despre politica de confidenţialitate Google şi despre cum puteţi controla regimul anunţurilor Google puteţi citi aici. Dacă nu doriţi să primiţi anunţuri publicitare personalizate, va trebui să modificaţi setările Google pentru publicitate, lucru pe care îl puteţi face aici. În cazul în care doriţi ca informaţiile furnizate de dvs. să nu fie folosite în generarea de rapoarte şi statistici, va trebui să blocaţi transmiterea acestor informaţii către Google de aici.

Divulgarea datelor cu caracter personal

Nu vom vinde, distribui sau închiria informaţiile dvs. personale altor terţi decât cu acordul şi permisiunea dvs. sau dacă suntem obligaţi de lege. Nu vom vinde, distribui sau închiria informaţiile dvs. personale altor terţi, decât dacă utilizatorul în cauză nu a lucrat în conformitate cu Termenii şi Condiţiile noastre sau dacă suntem obligaţi de lege.
Puteţi să cereţi detalii despre ce informaţii personale deţinem. Daca doriţi o copie cu informaţiile ce le deţinem vă rugăm să trimiteţi un email la adresa listată mai jos.

Modificarea politicii

Putem modifica această politică de confidenţialitate oricând. Noua politica va intra în vigoare de îndată ce aceasta devine publică pe website, aşa că vă rugăm să verificaţi periodic politica de confidenţialitate. Oricum, puteţi să fiţi asigurat că dacă vor interveni schimbări, nu vom folosi informaţiile personale în orice acţiune fără consimţământul dvs.
Drepturile persoanelor vizate
In conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001, utilizatorii înregistrati, au urmatoarele drepturi:
– Dreptul la informare ( art.12 )
– Dreptul de acces la date cu caracter personal ( art.13 )
– Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal ( art.14 )
– Dreptul de opoziţie ( art.15 )
– Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale ( art. 17 )
– Dreptul de a se adresa ( art.18 )

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteţi notifica oricând la urmatoarea adresă de email: relatii.clienti@fepra.ro

Daca nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate, vă rugam să nu ni le furnizaţi.

În cazul în care consideraţi vreo informaţie din prezenta politică de confidenţialitate ca fiind incompletă sau incorectă, vă rugăm să ne scrieţi un email la adresa specificată mai jos. Noi vom face tot posibilul pentru a îndrepta greşeala strecurată. De asemenea, dacă deţineţi întrebări despre această politica ori / şi despre informaţiile pe care le colectăm, vă rugăm să ne contactaţi la urmatoarea adresă:

  • relatii.clienti@fepra.ro
Share This