Despre noi

FEPRA International SA este o societate destinată preluării responsabilității producătorilor și importatorilor care pun pe piața din România ambalaje și deșeuri de ambalaj, în vederea realizării obligațiilor legale de reciclare și valorificare a acestora.

Sistemul de răspundere extinsă a producătorului este modalitatea prin care România dorește să atingă țintele de țară asumate prin semnarea tratatului de aderare. Încurajarea acestui sistem prin crearea unui cadru legal adecvat este o necesitate în acest moment, iar unul dintre obiectivele FEPRA International SA este acela de a participa activ la măsurile de îmbunătățire a sistemului.

MISIUNE

Misiunea asumată de FEPRA International SA este de a oferi în permanență clienților noștri servicii sigure, garantate, și de a educa și conștientiza populația de necesitatea protejării mediului înconjurător.

VIZIUNE

Viziunea companiei este de a deveni un model în privința conduitei de afaceri în managementul deșeurilor de ambalaje. FEPRA International SA își dorește o implicare activă în colectarea deșeurilor de ambalaje direct de la generatori prin dezvoltarea unui sistem național de management al deșeurilor de ambalaje pe termen lung, transparent, coerent, eficient, capabil să asigure îndeplinirea obiectivelor asumate, să îmbunătațească mediul inconjurator și să aducă valoare adăugată clienților și acționarilor.

VALORI

Integritate – Suntem corecți față de partenerii noștri și ne onorăm promisiunile asumate.

Inovare – Suntem surprinzători, pregătiți să facem lucrurile altfel, căutând soluții inovatoare.

Excelență – Pasionați de ceea ce facem, căutăm să ducem rezultatele noastre la cel mai înalt nivel.

Share This